Proiecție suplimentară: vizionează duminică Povestea nevestei mele!

Proiecție suplimentară: vizionează duminică Povestea nevestei mele!

Proiecție suplimentară: vizionează duminică Povestea nevestei mele!

Miercuri s-au epuizat toate biletele pentru proiecția de sâmbătă a filmului, de aceea am introdus în program o proiecție suplimentară.

Astfel Povestea nevestei mele (A feleségem története) poate fi vizionat duminică, 7 octombrie de la ora 11, la Cinematograful Arta. Intrarea rămâne liberă, condiționată de prezentarea certificatului verde; bilete cu valoare 0 se vor procura de la casieria Cinematografului Arta. Purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și respectarea regulilor de distanțare socială sunt obligatorii.

Noul film al regizoarei Ildikó Enyedi este bazat pe romanul cu același titlu al scriitorului Milán Füst, tradus în peste 20 de limbi și propus pentru Premiul Nobel.

Conform sinopsisului oficial, într-o zi, stând într-o cafenea, căpitanul olandez de vas Jakab Störr face un pariu că o va lua de soție pe prima femeie care intră pe ușă. Și apare Lizzy… Însă căsătoria, la început plină de fericire, are parte, pe lângă momente de tandrețe, și de ore chinuitoare. Schimbările emoționale ale căpitanului ne dezvăluie o imagine precisă despre natura geloziei și contradicțiile de nerezolvat din relația dintre un bărbat și o femeie.